Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hozzászólások, vélemények a honlapról új

2009.03.17

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: VENDÉG

(réka, 2014.11.12 09:37)

))) réka

(réka, 2014.11.12 09:37)

Jó az oldal! Segítsen rajtunk!!!réka)))

Jászfényszaru

(Palásthy Mária, 2014.04.08 12:50)

a galaj vesét, májat is tisztít, és még sok más betegségre jó. :)

Vendégnek

(Angyal, 2014.01.16 11:11)

Szia! BÚÉK!!!!
Ha a csetre nem tudsz felregelni, írj ide egy emailt: zsolt.bodacz@gmail.com.
Hírlevélre a főoldal közepén van lehetőség feliratkozni.
Szeretettel:
Ildikó

Re: Vendégnek

(VENDÉG, 2014.01.21 16:35)

NEKED IS B.U.E.K!VENDÉG

SEGITSÉG

(east-asia!, 2013.12.31 16:45)

ITT KELL REGISZTRÁLNOD ÉS ÜDV VENDÉG

east-asia@gmx.com

(grommit, 2013.12.29 12:16)

hello, sajnos nem talalom a regisztracios lehetoseget.
tudtok segiteni ? kosz elore is.
amugy riori-t keresem.

hello

g

Gabinak válasz

(Angyal, 2013.08.21 11:57)

Szia!

Azokat az idézeteket is a neten találjuk, szóval megjelölés nélkül bátran viheted! <3

Gabinak válasz

(Angyal, 2013.08.15 12:50)

Szia Gabi!

Nos, mindenkinek van saját nézőpontja és véleménye, el kell fogadjuk ezt. Én abban bízom, hogy Orsi valahol majd megírja, miért döntött az oldal tiltása mellett......

A mindennapi angyali üzenetek nem az én írásom, Angyal öröknaptárból lett másolva, így nem kell a képeken megjeleníteni, hogy tőlem való, mert nem :)))

Ha nekem jönnek üzenetek, azt úgyis odaírom egy cikkhez, illetve a facebook oldalamon is szoktam "saját" üzeneteket feltenni.

Másik weboldalunkon nincs napi üzenet, azt biztosan nem nálunk találtad. A mi másik honlapunk: www.angyalisegitok.eoldal.hu

Angyali fénnyel és áldással kívánok szép napot!
Ildikó

Re: Gabinak válasz

(Gabi, 2013.08.15 20:30)

Kedves Ildikó!
Nekem megírta Orsi, ezért is nem tudok vele egyetérteni. Nem kívánom taglalni, amit írt.
Nem érdekes, az már a múlt és Ő fog a döntésével elszámolni...
Jól emlékeztem, van az új oldalatokon angyali üzenet, mégpedig a kezdő oldalon, http://www.angyalisegitok.eoldal.hu/ez:
Angyali üzenet:
„Nem kell megvárnod, amíg válságba kerülsz,
nyugodtan fordulj hozzánk segítségért már most.
Igen hasznos, ha együtt dolgozunk
már a vészjósló fordulat előtt.”

Amiről a bemutató képet készítettem, az nem cikkhez volt írva, hanem a kezdő oldalon találtam. Akkor mi legyen?

Igen, már megnéztem, a mindennapi angyali üzenetek Doreen Virtue
Angyal Öröknaptárában vannak. Köszönöm tájékoztatásodat.

Szeretettel ölellek:Gabi

Angyali üzenetek

(Etusmama, 2013.08.14 21:21)

Kedves Ildikó!
Köszönöm szépen válaszodat és engedélyedet.
Szeretettel Kívánok csodaszép estét:Etusmama

Angyali üzenetek

(Gabi, 2013.08.13 22:14)

Kedves Angyal!

Olvastam Etusmamának írt válaszodat - remélem nem haragszol, nem teljesen értek veled egyet. Orsi többek között nekem is megadta anno a hivatkozással történő másolást. Ez főleg az "Angyali üzenetek", "Imák" képre írásánál mutatkozott meg és a tanításoknál.
Több, mint ezer képre írást készítettem, ennek most vége! Békés természetű vagyok, de nem tudom elfogadni az ilyen önzést, hiszen Ő ingyen és bérmentve kapta Istentől, Jézustól, Máriától, az Angyaloktól stb. a tanításokat, üzeneteket. Ha védekezni akart, megoldhatta volna másként is, nem büntetve ezzel a becsületeseket. Aki pedig rosszindulattal használta fel az általa csak közvetített dolgokat, azok a jövőben is megtalálják a módját annak, hogy pénzt csináljanak pl. a meditációk oktatásával. Kinyomtatják és már használhatják is!!! Ez ám a nagy tiltás!!!
Megnéztem a havi "Angyali üzeneteket" - elég nehéz a témájukhoz képet találni - amennyiben sikerül képre írni, akkor elküldök email-ben egyet, s ha engedélyezed, akkor folytatnám a képre írásukat.
A másik oldaladon van napi angyali üzenet, megpróbálkoznék a képre írásával - ebből is küldök majd mintát. A korábbiakat hol lehet megtalálni, mert nem ugyanaz, mint a havi üzenetekben lévő.
Gratulálok az oldalaidhoz, nagyon szépek és érthetőek!
Amennyiben engedélyezed, feltennék a blogomba, fórumomba cikkeket, írásokat, tanításokat - természetesen a forrás megjelölésével.
Válaszodat előre is köszönöm.
Angyalok óvják léptedet!
Ölellek szeretettel:Gabi

Etusmamának

(Angyal, 2013.08.13 10:56)

Kedves!

Természetesen mindent vihetsz az oldalunkról! Így jó, ahogyan írtad, a jelzés, honnan való. Mi is kiírjuk minden cikkhez, ha az másoktól való.

Köszönjük szépen, ha érdemesnek találod a cikkeket tovább adni mások felé! Áldás!

Az Orsi cikkeire reagálva:

Tőle megkaptuk az engedélyt anno, hogy megjelöléssel hozhatjuk az oldalunkra az írásokat.

Én megértem az oldala blokkolását, mert én azt tapasztaltam pl facebookon, hogy osztják a közvetítést rengetegen, de sajnos csak töredéke írja oda, kitől való. Így úgy tűnhet, a kiposztoló írta.....

Szerintem Orsi ezt akarja elkerülni. Az ő szellemi terméke. Végül is mindenki olvashatja, az oldala linkjét bárhová kiteheti bárki, és rákattintva máris a cikkeknél van :)

Mi is csak a linket, az utalást tudjuk már kitenni, a szöveget nem.

A Csillagtitkos Veres Mónika is rég így csinálja.

Hát, el kell fogadni ezt, megérteni, és csak szeretettel venni ezt is :)

Kívánok csodaszép nyári napokat, angyalok fényével:
Ildikó

angyali üzenetek

(Etusmama, 2013.08.12 12:48)

Kedves Ildikó!
Nagyon jó a honlapotok, gratulálok hozzá!
Engedélyedet kérném arra, hogy a havi angyali üzeneteket, tanításokat, cikkeket fel szeretném tenni a blogomba és fórumaimba - temészetesen teljes hivatkozással. (Forrás:Szécsi Ildikó www.angyalszarny.eoldal.hu) Amennyiben másként kéred a hivatkozást, kérlek add tudomásomra. Véleményem szerint olvasóim biztosan ellátogatnak az oldalaidra, ahol több mindent találnak, ami érdekelheti őket.
Várom szíves válaszodat. Etusmama

reklámozás

(Etusmama, 2013.08.12 12:35)

Kedves Ildikó!
Sajnos Pusztai Orsolya letiltotta mindennek a másolását az oldaláról.
Ez teljesen érthetetlen számomra, mert ő azért kapta az égiektől az üzeneteket, hogy azt közkinccsé tegye. Szerintem nincs joga szerzői jogra hivatkozni, mert nem ő a szerzője, hanem csak közvetítője az üzeneteknek, tanításoknak, stb. Már itt sem lehet nálatok olvasni, ezért nem értem, hogy miért reklámozzátok továbbra is az oldalát?
Na mindegy, ez az ő dolga, majd ezért a tettéért ő kapja meg az égiektől a "megérdemelt jutalmát!" További áldásos napokat kívánok Nektek szeretettel! Etusmama

Vivinek

(Angyal, 2013.07.23 09:29)

Kedves!
A csetet nem töröltük, tökéletesen működik a regisztráció után.
Szép napot!
Angyal

szabadbatyán szécsényi ut 27

(berki Vivi, 2013.07.17 07:12)

Sziasztok nagyon jo de nincs chet letörölted sziasztok

szerkeszto

(lilith, 2013.05.25 19:43)

kedves oldal szerkeszto egy amolyan eszrevetel vagy keres amiert irok.chaten irtam le egy elmeleti kerdest amit igazabol tobb ember rakott ossze tomoren es le iratak velem mert igy konnyebb is es hat nekik nincs ra lehetoseguk hogy internethez ferjenek,nem ertem miert nevezte egy tag gusztustalannak ezt vagy tudalekosnak csak mert pontos de szerintem ez nem jogos mivel ugyan az a kerdes amivel o maga is foglalkozik csak kicsit magassab fokon mivel ezek az emberek is inteligens udvarias emberek akik kicsit maskepp fogalmaznak.szeretnem kerni hogy ertesitse oket vagy ilyesmi hogy ha mar nem hiszik el vagy is erdekli oket akkor legalabb tartsak oket tiszteletben mert ok is megadjak.az oldala nagyon hasznos es talan eletmento is lehet ahol nem hiszem hogy megfer a primitiv kritika.koszonom szepen elore is

Re: szerkeszto

(peti2, 2013.05.26 21:11)

Kedves Lilit!

Sajnos nem lehetünk minden pillanatban a neten, hiszen nekünk is vannak más feladataink, amik lekötik az időnket. Korábban is voltak hasonló emberek, akik azért jártak fel az oldalra, hogy másokat bosszantsanak, és ezért egy időre le is állítottuk a szobát, hátha változik az emberek hozzáállása az oldal szellemiségéhez.
Korábban több alkalommal is kértem személyeket, hogy fogalmazzanak másképpen, és tartsák be a játékszabályokat, de akkor nekik ez nem sikerült. Az, hogy valakinek egy gondolatmenethez van hozzáfűzni valója azt nem lehet megtiltani, és előre senki sem tudhatja ki hogyan reagál és válaszol egy egy témára. Ha előre tudnánk, akkor lehetne blokkolni a beírását, de kivel ezt csak utólag lájuk, így ez nem megoldható, hogy ne írjanak be néha olyan szavakat, vagy úgy, hogy azzal nem bántsanak meg másokat.
Sajnos vannak olyan emberek, akik spirituálisnak vallják magukat, de a tiszteletet mégsem adják meg másoknak. Ezen úgy gondolom, sem ön, sem mi nemigen tudunk változtatni, mert ha ők maguktól nem éreznek inspirációt a változásra, mi nemigen tudjuk elérni náluk. Ha erőszakkal reagálunk a kijelentéseikre, akkor még erőszakosabbak lesznek, és ez egyre csak erősödik bennük, majd minket is beforgatnak.
Ilyen esetekben nem szoktam belemenni a vitákba, mert azzal csak olajat öntünk a tűzre, és nem csillapodnak az indulatok, hanem felerősödnek.
Lehet önnek is egy nagy tanítás, amit abban a beszélgetésben meg kellett tapasztalnia, és ha el tudja fogadni, hogy vannak ilyen emberek, akkor egy idő után észre sem veszi, hogy nem értenek egyet önnel.
Ha figyelmesen végig nézi magában, hogy mi történt önnel a beszélgetés közben, lehet észreveszi, hogy mások, csak energiához akartak jutni ön által, amivel feltöltik magukat. Az élet pontosan arról szól, hogy az emberek egymástól próbálják meg nem tudatosan ellopni az energiákat. Erről cikk is van az oldalunkon.
https://angyalszarny.eoldal.hu/cikkek/szellemtan/energiavampir.html

Ettől függetlenül beírom az oldalra, hogy tiszteljük egymás gondolkodását, és ne bírálják azokat, vagy véleményezzék úgy, hogy azzal megbántsák a másikat.

Üdvözlettel moderátor

Mindenkinek

(Angyal, 2012.08.14 14:22)

Kedvesek!
Olvassátok, kísérjétek figyelemmel továbbra is oldalunkat, illetve másik újabb angyalos oldalunkat is: www.angyalisegitok.eoldal.hu
Szépséges napot!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12

Következő »